Jídelní lístek || Pondělí 12. 04. 2021
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 12.04.2021 do 16.04.2021

Pondělí
  Polévka:   Celerová  
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový plec debrecínská, těstoviny
    2 Kuřecí nudličky po indicku (jablka, smetana, kari), dušená rýže
    3 Dušená mrkev na másle, vařená vejce 2 ks, vařené brambory
Úterý
  Polévka:   Prácheňská (mleté maso, polévková zelenina, žampióny, vejce)
  Hlavní jídlo: 1 Plněný zelný list, vařené brambory
    2 Chilli con carne, chléb
    3 Vajíčkový salát (vejce, brambory, hořičice, cibule, sterilovaná okurka, majonéza), pečivo
Středa
  Polévka:   Hovězí s těstovinou
  Hlavní jídlo: 1 Burgunská hovězí pečeně, houskové knedlíky
    2 Vepřový kotlet na česneku, těstoviny
    3 Řecký salát s olivami (rajče, paprika, okurka, cibule, olivy), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Bramborová na kyselo
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový plátek po valašsku, dušená rýže
    2 Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
    3 Brokolicový salát s kuřecím masem (vejce, hořčice, ocet, olivový olej), pečivo
Pátek
  Polévka:   Čočkový s párkem
  Hlavní jídlo: 1 Smažená ovčácká kapsa (vepřová kýta, brynza, uzenina, vejce, cibule), vařené brambory, tatarská omáčka
    2 Kuře a la kachna, bramborové knedlíky
    3 Žemlovka s ovocem a tvarohem, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s tuňákem, dresing, pečivo
    6 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    7  

....................................................................................

Jídelníček platný od 19.04.2021 do 23.04.2021

Pondělí
  Polévka:   Hráškový krém
  Hlavní jídlo: 1 Krůtí paprikáš, těstoviny
    2 Vepřové nudličky Šanghaj, dušená rýže
    3 Zeleninový nákyp se sýrem, pečivo
Úterý
  Polévka:   Slepičí písmenková
  Hlavní jídlo: 1 Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky
    2 Hrachová kaše, opečený salám, sterilovaná okurka, chléb
    3 Makedonský salát (bílé zelí, paprika, okurka, rajče, cibule, olivy, koření), pečivo
Středa
  Polévka:   Kulajda
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí závitek se špenátem a anglickou slaninou, bramborová kaše, kompot
    2 Boloňské špagety, sýr
    3 Fazolový salát pikant (červené fazole, salám, lečo, kečup, chilli, vejce), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Bretaňská gulášová
  Hlavní jídlo: 1 Vepřové rizoto, sýr, sterilovaná okurka 
    2 Rybí filé zapečené se žampióny a sýrem, bramborová kaše
    3 Mrkvový salát s ovocem a smetanou, pečivo
Pátek
  Polévka:   Hovězí s krupicovými noky
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí kostky na pepři, červené zelí, bramborové knedlíky
    2 Francouzské brambory, sterilovaná okurka
    3 Kynuté knedlíky s jahodovou marmeládou, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Sezamová bageta s kuřecími stripsy, dresing, zelenina
    6 Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  
(c) itx.cz 2006 - 2021 | Všechna práva vyhrazena