Jídelní lístek || Neděle 17. 02. 2019
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 11.02.2019 do 15.02.2019

Pondělí
  Polévka:   Celerová krémová
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový guláš po srbsku (vepřová plec, hrášek, kapie, rajčatový protlak), těstoviny
    2 Kuřecí směs se žampióny a pórkem, dušená rýže
    3 Lázeňská zeleninová směs (šunka, mrkev, květák, hrášek, vejce), vařené brambory
Úterý
  Polévka:   Slepičí s krupicovými noky
  Hlavní jídlo: 1 Uzená krkovice, křenová omáčka, houskové knedlíky
    2 Chilli maso s fazolemi (mleté maso, fazole, rajčata, paprika, oregáno, chilli), chléb
    3 Camping salát s rajčaty (salám, cibule, sterilovaná okurka, kapie, hořčice, majonéza, kečup), pečivo
Středa
  Polévka:   Šarišská (fazole, kroupy, uzené maso, kořenová zelenina)
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový závitek (párek, sterilovaná okurka, slanina), bramborová kaše, salát
    2 Halušky s brynzou a slaninou
    3 Ledový salát s rajčaty (ledový salát, rajčata, balkánský sýr, olivový olej), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Česneková s bramborem, vejcem a smaženým chlebem
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí kostky na pepři, červené zelí, bramborové knedlíky
    2 Ledvinky na cibulce, dušená rýže
    3 Zelný salát s ananasem (čínské zelí, ananas, vanilkový cukr, rozinky, jogurt), pečivo
Pátek
  Polévka:   Hrachová
  Hlavní jídlo: 1 Kuře na španělský způsob (česnek, kečup, šunka, bílé víno), vařené brambory
    2 Vepřový plátek po valašsku, houskové knedlíky
    3 Špaldový biskvit, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Bageta s tuňákem a zeleninou, dresing
    6 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  

....................................................................................

Jídelníček platný od 18.02.2019 do 22.02.2019

Pondělí
  Polévka:   Kmínová s vejcem
  Hlavní jídlo: 1 Vepřová plec na paprice, těstoviny
    2 Kuřecí játra, hrášková rýže
    3 Květákový mozeček, vařené brambory
Úterý
  Polévka:   Čočková
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí burský řízek, bramborová kaše, kompot
    2 Lečo s klobásou, chléb
    3 Vajíčkový salát s rajčaty (vejce, rajče, cibule, sterilovaná okurka, majonéza), pečivo
Středa
  Polévka:   Hovězí s drobením
  Hlavní jídlo: 1 Vepřové rizoto, sterilovaná okurka
    2 Plněné bramborové knedlíky s uzeninou, kyselé zelí
    3 Bretaňský salát (bílé fazole, salám, cibule, olej, kečup, hořčice), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Špenátová s vejcem
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový kotlet zapečený s rajčaty a sýrem, vařené brambory
    2 Krůtí kostky na česneku, těstoviny
    3 Mrkvový salát s ananasem a pomerančem (mrkev, ananas, pomeranč, jogurt, vanilkový cukr), pečivo
Pátek
  Polévka:   Slepičí s těstovinou
  Hlavní jídlo: 1 Svíčková na smetaně, houskové knedlíky
    2 Rybí filé na másle a kmíně, bramborová kaše, salát
    3 Žemlovka s ovocem, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s nivou, dresing, pečivo
    6 Smažený vepřový řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  
(c) itx.cz 2006 - 2019 | Všechna práva vyhrazena