Jídelní lístek || Pátek 14. 12. 2018
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 10.12.2018 do 14.12.2018

Pondělí
  Polévka:    Zelná s bramborem
  Hlavní jídlo: 1  Vepřové Kung-pao, dušená rýže
    2  Špagety s drůbeží játrou na kari
    3  Máslový cous cous se zeleninou
Úterý
  Polévka:    Španělská česnekačka
  Hlavní jídlo: 1  Vepřový plátek "Tuláci" (hořčice, cibule), vařené brambory
    2  Hrachová kaše, opékaný salám, sterilová okurka
    3  Vlašský salát (brambory, salám, mrkev, hrášek, celer, sterilovaná okurka, majonéza, hořčice, koření), pečivo
Středa
  Polévka:    Hovězí s kapáním
  Hlavní jídlo: 1  Kuře po valticku, houskové knedlíky
    2  Vepřové žebírko na kmíně, těstoviny
    3  Zeleninový salát s nivou (ledový salát, niva, okurka, rajče, paprika, koření), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:    Hrstková
  Hlavní jídlo: 1  Španělský ptáček, dušená rýže
    2  Rybí filé po kreolsku (nakládané cibulky, kukuřice, slanina), vařené brambory
    3  Ovocný salát s jogurtem ( sezónní ovoce, rozinky, mandle, vanilkový cukr, jogurt), pečivo
Pátek
  Polévka:   Zelňačka
  Hlavní jídlo: 1  Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot
    2  Vepřové ragu na pepři, bramborové knedlíky
    3  Špaldový biskvit s ořechy, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5  Bageta s anglickou slaninou, dresing
    6  Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  Smažený vepřový řízek, chléb, sterilovaná okurka

....................................................................................

Jídelníček platný od 17.12.2018 do 21.12.2018

Pondělí
  Polévka:   Krupicová s vejcem
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí maso, žampiónová omáčka, houskové knedlíky
    2 Vepřový guláš po srbsku, těstoviny
    3 Zeleninové rizoto, salát
Úterý
  Polévka:   Slepičí s mušličkami
  Hlavní jídlo: 1 Krůtí kostky, dušená kapusta, vařené brambory
    2 Cizrna po boloňsku (cizrna, kuřecí mleté maso, mrkev, pórek, česnek, protlak, bylinky, cibule), chléb
    3 Rakouský bramborový salát (brambory, zakysaná smetana, kopr, okurka), pečivo
Středa
  Polévka:   Bramborová sladkokyselá
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí maso s broskví a sýrem, dušená rýže
    2 Francouzské brambory, sterilovaná okurka
    3 Šopský salát (rajče, paprika, okurka, balkánský sýr), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Z míchaných luštěnin
  Hlavní jídlo: 1 Holandský řízek, bramborová kaše, salát
    2 Vepřová plec debrecínská, těstoviny
    3 Rybí salát (rybí filé, mrkev, cibule, sterilovaná okurka, majonéza, ocet, cukr, koření), pečivo
Pátek
  Polévka:   Hovězí s nudlemi
  Hlavní jídlo: 1 Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky
    2 Vepřové ledvinky na cibulce, dušená rýže
    3 Buchtičky s krémem, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s vejcem, dresing, pečivo
    6 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    7 Smažený vepřový řízek, chléb, sterilovaná okurka
(c) itx.cz 2006 - 2018 | Všechna práva vyhrazena