Jídelní lístek || Neděle 29. 01. 2023
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 06.02.2023 do 10.02.2023

Pondělí
  Polévka:   Vločková se zeleninou
  Hlavní jídlo: 1 Vepřová kýta, pepřová omáčka, těstovinové copánky
    2 Kuřecí játra s mandlemi, dušená rýže
    3 Makedonský salát (bílé zelí, paprika, okurka, rajče, cibule, olivy), pečivo
Úterý
  Polévka:   Čočková
  Hlavní jídlo: 1 Pečené kuřecí maso, vařené brambory, salát
    2 Zeleninové lečo s klobásou, chléb
    3 Vajíčkový salát (vejce, brambory, cibule, sterilovaná okurka, hořčice, majonéza), pečivo
Středa
  Polévka:   Hovězí s mušličkami
  Hlavní jídlo: 1 Vepřo-knedlo-zelo
    2 Smažený luncheon, vařené brambory, tatarská omáčka
    3 Řecký salát s olivami (rajče, okurka, paprika, cibule, olivy), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Květáková
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí na houbách, dušená rýže 
    2 Halušky s brynzou a špekem
    3 Pařížský salát (jemný salám, hrášek, cibule, sterilovaná okurka, majonéza, hořčice), pečivo
Pátek
  Polévka:   Frankfurtská s párkem a bramborem
  Hlavní jídlo: 1 Pštrosí vejce, bramborová kaše, kompot
    2 Špagety s drůbežím masem na kari, sýr
    3 Nudle s mákem, džusík, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s vejcem, dresing, pečivo
    6 Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka
    7 Smažený vepřový řízek (150 g), chléb, sterilovaná okurka 

....................................................................................

Jídelníček platný od 30.01.2023 do 03.02.2023

Pondělí
  Polévka:   Krupicová s vejcem 
  Hlavní jídlo: 1 Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny
    2 Drůbeží rizoto, sterilovaná okurka
    3 Pražský celerový salát (celer, salám, vejce, majonéza, cibule, worchester, jogurt), pečivo
Úterý
  Polévka:   Cibulová s mletým masem
  Hlavní jídlo: 1 Vařené hovězí maso, koprová omáčka, houskové knedlíky 
    2 Fazolový kotlík s uzeninou, chléb
    3 Vitamínový salát (čínské zelí, mrkev, rajče, okurka), pečivo
Středa
  Polévka:   Hrachová s uzeninou
  Hlavní jídlo: 1 Matesův mls (mleté kuřecí maso, kořenící směs), bramborová kaše, kompot
    2 Vepřová plec na pepři, těstoviny
    3 Červený salát (červená řepa, jablko, česnek, niva, jogurt), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Bramborová  na kyselo
  Hlavní jídlo: 1 Bratrský guláš (vepřové maso, protlak, česnek, slanina, smetana, křen), dušená rýže
    2 Rybí filé kořeněné a zapečené se sýrem, vařené brambory
    3 Salát Miláno (těstoviny, kuřecí maso, rajče, paprika, majonéza), pečivo
Pátek
  Polévka:   Slepičí s těstovinou
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový plátek, teplá zelenina, vařené brambory
    2 Uzené maso, švestková omáčka, bramborové knedlíky
    3 Croissant s marmeládou (4 ks), džusík, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Sezamová bageta s tuňákem, dresing, zelenina
    6 Smažený vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    7 Smažený kuřecí řízek (150 g), chléb, sterilovaná okurka
(c) itx.cz 2006 - 2023 | Všechna práva vyhrazena