Prostory |
Kontakty |
Chcete dostávat jídelníček do vaší emailové schránky?
Zadejte svůj email:
|
|
Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.
Jídelníček platný od 08.03.2021 do 12.03.2021
Pondělí |
|
Polévka: |
|
Jemná zeleninová |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Vepřové kostky na slanině, těstoviny |
|
|
2 |
Pikantní kuřecí směs, dušená rýže |
|
|
3 |
Kapustový mozeček, vařené brambory |
Úterý |
|
Polévka: |
|
Francouzská |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Vepřová kýta, žampiónová omáčka, houskové knedlíky |
|
|
2 |
Bramborový guláš, chléb |
|
|
3 |
Těstovinový salát s tuňákem (tuňák, rajče, paprika, pórek, cibule, žampióny), pečivo |
Středa |
|
Polévka: |
|
Havířská fazolačka |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Kuřecí maso se sýrem na jehle, vařené brambory, tatarská omáčka |
|
|
2 |
Slovenské halušky se zelím (halušky, hlávkové zelí, špek) |
|
|
3 |
Mrkvový salát s ovocem (mrkev, jablko, banán, jogurt, vanilkový cukr), pečivo |
Čtvrtek |
|
Polévka: |
|
Koprová s bramborem |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Pečená krkovice, dušené zelí, houskové knedlíky |
|
|
2 |
Vepřová plec na paprice, těstoviny |
|
|
3 |
Vlašský salát (brambory, salám, sterilovaná okurka, majonéza, hrášek, mrkev, celer, hořčice), pečivo |
Pátek |
|
Polévka: |
|
Cibulová s mletým masem |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Hovězí maso, fazolky na smetaně, vařené brambory |
|
|
2 |
Čertovská jatýrka (drůbeží játra, chilli, smetana, mletá paprika), dušená rýže |
|
|
3 |
Bramborové šišky s makovým posypem, čaj, pečivo |
|
Denní nabídka: |
|
|
|
4 |
|
|
|
5 |
Sezamová bageta s anglickou slaninou, dresing, zelenina |
|
|
6 |
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |
|
|
7 |
|
.................................................................................... Jídelníček platný od 01.03.2021 do 05.03.2021
Pondělí |
|
Polévka: |
|
Krupicová s vejcem |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Hovězí stroganov, bylinková rýže |
|
|
2 |
Vepřové ragů, bramborové knedlíky |
|
|
3 |
Lázeňská zelenina, zeleninová omeleta (šunka, mrkev, květák, hrášek, vejce), pečivo |
Úterý |
|
Polévka: |
|
Chlebová se slaninou |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Kuřecí stehno Montevideo, vařené brambory |
|
|
2 |
Staropolský bigos (hovězí a vepřové maso, houby, kyselé zelí, klobása, protlak, česnek), chléb |
|
|
3 |
Vajíčkový salát (vejce, brambory, hořčice, cibule, sterilovaná okurka, majonéza), pečivo |
Středa |
|
Polévka: |
|
Hovězí písmenková |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky |
|
|
2 |
Rybí filé po plzeňsku (žampóny, mrkev, pórek), vařené brambory |
|
|
3 |
Makarská pochoutka (špagety, šunka, rajče, hlávkový salát, česnek, majonéza, cibule), pečivo |
Čtvrtek |
|
Polévka: |
|
Šarišská polévka (kroupy, fazole, salám, kořenová zelenina) |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Český řízek (vepřové maso, anglická slanina, hořčice), štouchané brambory |
|
|
2 |
Krůtí maso na česneku, těstoviny |
|
|
3 |
Šopský salát (paprika, rajče, okurka, balkánský sýr), pečivo |
Pátek |
|
Polévka: |
|
Zelná s bramborem |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Španělský ptáček, dušená rýže |
|
|
2 |
Staročeské vepřové maso na zázvoru, houskové knedlíky |
|
|
3 |
Žemlovka s ovocem a tvarohem, čaj, pečivo |
|
Denní nabídka: |
|
|
|
4 |
Zeleninová mísa s vejcem, dresing, pečivo |
|
|
5 |
Smažený vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka |
|
|
6 |
|
|
|
7 |
|
|