Jídelní lístek || Neděle 09. 08. 2020
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 10.08.2020 do 14.08.2020

Pondělí
  Polévka:   Krupicová s vejcem
  Hlavní jídlo: 1 Vepřová kýta, pepřová omáčka, těstovinové copánky
    2 Drůbeží rizoto, sterilovaná okurka, sýr
    3 Smažený celer, vařené brambory, tatarská omáčka
Úterý
  Polévka:   Slepičí s drobením
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí guláš, houskové knedlíky
    2 Ostré fazole se zeleninou, opečená klobása, chléb
    3  
Středa
  Polévka:   Frankfurtská s bramborem
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí steak kořeněný, bramborová kaše, kompot
    2 Vepřové maso po sečuánsku (vejce, solamyl, pórek, žampióny, česnek, bílé zelí), dušená rýže
    3  
Čtvrtek
  Polévka:   Hrachová
  Hlavní jídlo: 1 Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborové knedlíky
    2 Salám v těstíčku, těstovinový salát
    3  
Pátek
  Polévka:   Cibulová s mletým masem
  Hlavní jídlo: 1 Sekaná, kyselé zelí, vařené brambory
    2 Hovězí maso, koprová omáča, houskové knedlíky
    3 Nudlový nákyp s tvarohem a rozinkami, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s anglickou slaninou, dresing, pečivo
    6 Smažený vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaný okurka
    7  

....................................................................................

Jídelníček platný od 03.08.2020 do 07.08.2020

Pondělí
  Polévka:   Celerová krémová
  Hlavní jídlo: 1 Vepřová kýta po staročesku (houby, smetana, kopr), dušená rýže
    2 Zapečené těstoviny s uzeninou, špenátem a sýrem, sterilovaná okurka
    3 Květákový mozeček, vařené brambory
Úterý
  Polévka:   Italská s těstovinovou rýží
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový plátek, fazolky s anglickou slaninou, šťouchané brambory, salát
    2 Zeleninové lečo s klobásou, chléb
    3  
Středa
  Polévka:   Francouzská
  Hlavní jídlo: 1 Uzení maso, křenová omáčka, houskové knedlíky
    2 Rybí filé kořeněné a zapečené se sýrem, vařené brambory, salát
    3  
Čtvrtek
  Polévka:   Jemná zeleninová
  Hlavní jídlo: 1 Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny
    2 Kuře na černém pivu, bramborové knedlíky
    3  
Pátek
  Polévka:   Kulajda
  Hlavní jídlo: 1 Smažený vepřový kotlet s kostí, bramborová kaše, kompot
    2 Drůbeží játra s mandlemi, dušená rýže
    3 Žemlovka s ovocem, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s vepřovým masem, dresing, pečivo
    6 Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  
(c) itx.cz 2006 - 2020 | Všechna práva vyhrazena