Jídelní lístek || Úterý 01. 12. 2020
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 30.11.2020 do 04.12.2020

Pondělí
  Polévka:   Hráškový krém
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí pečeně na houbách, dušená rýže
    2 Tagliatelle s boloňskou omáčkou
    3 Sojové maso na bylinkách, bramborové knedlíky
Úterý
  Polévka:   Cibulová s mletým masem
  Hlavní jídlo: 1 Vepřoví tuláci (vepřová krkovice, hořčice, cibule), vařené brambory, salát
    2 Hrách po španělsku (hrách, cibule, drcená rajčata, česnek, bazalka, petržel), opečená klobása, sterilovaná okurka, chléb
    3 Mrkvový salát s ovocem (mrkev, jablko, banán, jogurt, vanilkový cukr), pečivo
Středa
  Polévka:   Pekingská
  Hlavní jídlo: 1 Pečená vepřová plec, dušené zelí, houskové knedlíky
    2 Přírodní vepřový plátek, hrášková rýže
    3 Čočkový salát (čočka, salám, lečo, kečup), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Italská s rýží
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový kotlet na česneku s tymiánem, těstoviny
    2 Francouzské brambory, sterilovaná okurka
    3 Pařížský salát (salám, hrášek, sterilovaná okurka, cibule, majonéza, hořčice), pečivo
Pátek
  Polévka:   Hrstková
  Hlavní jídlo: 1 Španělský ptáček, dušená rýže
    2 Vepřová kýta, cibulová omáčka, houskové knedlíky
    3 Koblihy Speciál (jahodovo-tvarohová náplň), čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Sezamová bageta s vepřovým masem, zelenina, dresing
    6 Smažený vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    7  

....................................................................................

Jídelníček platný od 23.11.2020 do 27.11.2020

Pondělí
  Polévka:   Jemná zeleninová
  Hlavní jídlo: 1 Mexický guláš, hrášková rýže
    2 Srbský vepřový plátek, těstoviny
    3 Dušená mrkev na másle, vařené vejce 2 ks, vařené brambory
Úterý
  Polévka:   Uzená s kroupami
  Hlavní jídlo: 1 Přírodní kuřecí plátek s rajčetem a sýrem, vařené brambory
    2 Zeleninové lečo, opečená klobása, chléb
    3 Berlínský salát (vejce, sterilovaná okurka, cibule, majonéza, hořčice), pečivo
Středa
  Polévka:   Zelná s bramborem
  Hlavní jídlo: 1 Lovecký vepřový plátek, staročeské bramborové knedlíky
    2 Špagety s drůbeží játrou na kari, sýr
    3 Vitamínový salát (čínské zelí, mrkev, rajče, okurka, pomeranč, jogurt), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Slepičí s těstovinou
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový závitek na smetaně (vepřová kýta, mrkev, párek, slanina), houskové knedlíky
    2 Kuřecí steak kořeněný, vařené brambory, kompot
    3 Pražský celerový salát (celer, salám, cibule, vejce, majonéza, worchester), pečivo
Pátek
  Polévka:   Zabíjačková (prdelačka)
  Hlavní jídlo: 1 Pečená vepřová plec, dušená kapusta, vařené brambory
    2 Pikantní vepřová směs, dušená rýže
    3 Maková buchta, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s kuřecím masem, dresing, pečivo
    6 Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  
(c) itx.cz 2006 - 2020 | Všechna práva vyhrazena