Jídelní lístek || Pátek 26. 02. 2021
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 08.03.2021 do 12.03.2021

Pondělí
  Polévka:   Jemná zeleninová 
  Hlavní jídlo: 1 Vepřové kostky na slanině, těstoviny
    2 Pikantní kuřecí směs, dušená rýže
    3 Kapustový mozeček, vařené brambory
Úterý
  Polévka:   Francouzská
  Hlavní jídlo: 1 Vepřová kýta, žampiónová omáčka, houskové knedlíky
    2 Bramborový guláš, chléb
    3 Těstovinový salát s tuňákem (tuňák, rajče, paprika, pórek, cibule, žampióny), pečivo
Středa
  Polévka:   Havířská fazolačka
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí maso se sýrem na jehle, vařené brambory, tatarská omáčka
    2 Slovenské halušky se zelím (halušky, hlávkové zelí, špek)
    3 Mrkvový salát s ovocem (mrkev, jablko, banán, jogurt, vanilkový cukr), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Koprová s bramborem
  Hlavní jídlo: 1 Pečená krkovice, dušené zelí, houskové knedlíky
    2 Vepřová plec na paprice, těstoviny
    3 Vlašský salát (brambory, salám, sterilovaná okurka, majonéza, hrášek, mrkev, celer, hořčice), pečivo
Pátek
  Polévka:   Cibulová s mletým masem
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí maso, fazolky na smetaně, vařené brambory
    2 Čertovská jatýrka (drůbeží játra, chilli, smetana, mletá paprika), dušená rýže
    3 Bramborové šišky s makovým posypem, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Sezamová bageta s anglickou slaninou, dresing, zelenina
    6 Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
    7  

....................................................................................

Jídelníček platný od 01.03.2021 do 05.03.2021

Pondělí
  Polévka:    Krupicová s vejcem 
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí stroganov, bylinková rýže
    2 Vepřové ragů, bramborové knedlíky
    3 Lázeňská zelenina, zeleninová omeleta (šunka, mrkev, květák, hrášek, vejce), pečivo
Úterý
  Polévka:   Chlebová se slaninou
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí stehno Montevideo, vařené brambory
    2 Staropolský bigos (hovězí a vepřové maso, houby, kyselé zelí, klobása, protlak, česnek), chléb
    3 Vajíčkový salát (vejce, brambory, hořčice, cibule, sterilovaná okurka, majonéza), pečivo
Středa
  Polévka:   Hovězí písmenková
  Hlavní jídlo: 1 Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky
    2 Rybí filé po plzeňsku (žampóny, mrkev, pórek), vařené brambory
    3 Makarská pochoutka (špagety, šunka, rajče, hlávkový salát, česnek, majonéza, cibule), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Šarišská polévka (kroupy, fazole, salám, kořenová zelenina)
  Hlavní jídlo: 1 Český řízek (vepřové maso, anglická slanina, hořčice), štouchané brambory
    2 Krůtí maso na česneku, těstoviny
    3 Šopský salát (paprika, rajče, okurka, balkánský sýr), pečivo
Pátek
  Polévka:   Zelná s bramborem
  Hlavní jídlo: 1 Španělský ptáček, dušená rýže
    2 Staročeské vepřové maso na zázvoru, houskové knedlíky
    3 Žemlovka s ovocem a tvarohem, čaj, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4 Zeleninová mísa s vejcem, dresing, pečivo
    5 Smažený vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    6  
    7  
(c) itx.cz 2006 - 2021 | Všechna práva vyhrazena