Jídelní lístek || Pátek 01. 03. 2024
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 26.02.2024 do 01.03.2024

Pondělí
  Polévka:   Kmínová s vejcem
  Hlavní jídlo: 1 Vepřové ragů se zelenými lusky, dušená rýže
    2 Námořnické maso (těstoviny)
    3 Zeleninový salát s nivou (ledový salát, rajče, okurka, paprika), pečivo
Úterý
  Polévka:   Cibulová s mletým masem
  Hlavní jídlo: 1 Vepřo-knedlo-zelo
    2 Bramborový guláš, chléb
    3 Berlínský salát (vejce, sterilovaná okurka, cibule, hořčice, majonéza), pečivo
Středa
  Polévka:   Rajská s těstovinovou rýží
  Hlavní jídlo: 1 Pštrosí vejce, bramborová kaše, kompot
    2 Pikantní kuřecí játra, dušená rýže
    3 Salát z čínského zelí (kukuřice, okurka, mrkev, cibule, ocet, cukr), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Hrachová
  Hlavní jídlo: 1 Vepřová plec putimská (párek, sterilovaná okurka), těstoviny
    2 Rybí filé, citrónová omáčka, vařené brambory
    3 Makarská pochoutka (špagety, šunka, salát, rajče, česnek, majonéza), pečivo
Pátek
  Polévka:   Hovězí s písmenkami
  Hlavní jídlo: 1 Přírodní kuřecí kapsa (vejce, uzenina, sýr), vařené brambory, salát
    2 Vepřová kýta, cibulová omáčka, houskové knedlíky
    3 Kynuté knedlíky s jahodovou marmeládou, džusík, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s mozzarellou, dresing, pečivo
    6 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    7 Smažený kuřecí řízek (150 g), chléb, sterilovaná okurka

....................................................................................

Jídelníček platný od 04.03.2024 do 08.03.2024

Pondělí
  Polévka:   Krupicová s vejcem
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí maso na houbách, dušená rýže
    2 Krůtí ragů, těstovinové copánky
    3 Salát Torero (vejce, rajče, okurka, paprika, ledový salát, cibule, olivy), pečivo
Úterý
  Polévka:   Hovězí pekingská
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový guláš, houskové knedlíky
    2 Mexické fazole, opečená klobása, chléb
    3 Salát Miláno (těstoviny, kuřecí maso, rajče, paprika, majonéza), pečivo
Středa
  Polévka:   Hovězí s těstovinou
  Hlavní jídlo: 1 Jitrnicový prejt, kyselé zelí, vařené brambory
    2 Furmanské halušky (brynza, tavený sýr, klobása, špek)
    3 Pražský celerový salát (salám, majonéza, cibule, vejce, worchester, jogurt), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Čočková s párkem
  Hlavní jídlo: 1 Cikánská vepřová pečeně, těstoviny
    2 Uzené maso, švestková omáčka, bramborové knedlíky
    3 Pařížský salát (salám, hrášek, sterilovaná okurka, cibule, majonéza, hořčice), pečivo
Pátek
  Polévka:   Zelňačka s klobásou a bramborem
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí stehno Montevideo, vařené brambory
    2 Vepřové nudličky po labužnicku (vepřová kýta, bílé zelí, solamyl, vejce, kapie, česnek), dušená rýže
    3 Bramborové šišky s mákem, džusík, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Sezamová bagety s kuřecím masem, dresing, pečivo
    6 Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
    7 Smažený vepřový řízek (150 g), chléb, sterilovaná okurka
(c) itx.cz 2006 - 2024 | Všechna práva vyhrazena